Systemsupport

Vårt supportteam tilbyr sin verdifulle ekspertise i forhold til alle våre løsninger og optimal bruk av vår programvare. Vi er dedikert til å hjelpe deg å få den ønskede verdi av våre løsninger og sørge for at du lykkes med oppgaver og prosjekter som involverer vår plattform.

Master tilbyr systemstøtte gratis til alle sine kunder. Støtten gis gjennom ditt lokale Master kontor eller direkte fra Master International. Vennligst se liste over alternativer for støtte under.

Online hjelp

Metis Online Hjelp er lett tilgjengelig direkte fra programvaren. Denne innebygde hjelpe-funksjonalitet gir lett tilgang til trinn-for-trinn-instruksjoner som beskriver den spesifikke oppgaven du jobber med.

Kontaktpersoner

Du er alltid velkommen til å kontakte oss dersom du skulle ha noen spørsmål.

Som sertifisert bruker av våre systemer har du alltid gratis support. Enten det dreier seg om hjelp til en aktuell tilbakemelding på test, support knyttet til programvaren eller andre spørsmål, kan du fritt kontakte en av våre ansatte.

Support e-post

Vår support e-post er tilgjengelig 24/7, og sørger for at din henvendelse blir levert direkte til vår support system. Dette er din garanti for at en av våre support eksperter kommer tilbake til deg så snart som mulig. Skriv til support@master-hr.com

Teknisk support hotline

Vår tekniske support telefon er tilgjengelig 08:30 til 04:30 CET / CEST. Her kan du snakke direkte med våre tekniske eksperter. Du kan også sende en epost til support@master-hr.com. Telefonnummeret er +45 7027 6070.

Whitepapers og system informasjon

Registrerte brukere av Masters løsninger og Metis plattformen har tilgang til dokumentasjon, whitepapers og detaljerte beskrivelser av funksjoner og arbeidsflyt. Ta kontakt med support hvis du søker mer informasjon om et bestemt emne eller en løsning.

 

 

Support

Kontakt oss på telefon 23 06 70 60 eller på e-post post@master.no

Kontakt oss

Kontakt oss

Vi ønsker å høre fra deg. Benytt gjerne kontaktskjemaet under og vi kommer tilbake til deg.

Finn ut mer

Knowledge Base

Here you have access to support articles helping you in implementing and using Master's solutions.

Go to Knowledge Base

Knowledge Base

Here you have access to support articles helping you in implementing and using Master's solutions.

Go to Knowledge Base