Masters løsninger og verktøy

Master er en ledende utvikler av arbeidspsykologiske tester og verktøy som brukes for effektivt og strategisk HR og ledelsesarbeid. Vi utvikler både standard- og skreddersydde løsninger, rettet mot å styrke arbeidet med rekruttering og utvikling av medarbeidere.

Vår innovative tilnærming gir våre kunder HR-løsninger som blant annet gir raskere prosesser, forenklet arbeidsflyt, usikkerhet og kostnader reduseres.

Utover dette gir våre HR løsninger en positiv effekt på bunnlinjen, gjennom at det investeres i de rette menneskene, de ansattes ytelse styrkes og at det satses på organisasjonens vekst. 

Hvor er vi representert

Gjennom partnere og datterselskaper er Master representert i Europa, Asia og Nord-Amerika. Våre løsninger er internasjonale, tilgjengelig på over 20 språk og med normer for et bredt spekter av land.

Våre kunder

Vår kundebase representerer over 600 selskaper i Europa og over 5000 sertifiserte brukere over hele verden. Mange av våre kunder er ledende globale selskaper basert i Europa.

Master International har et solid rykte for utmerket kvalitet og service. Tilfredshetsundersøkelser viser at våre kunder gjerne vil anbefale oss til andre!

 

Kontakt oss

Vi ønsker å høre fra deg. Benytt gjerne kontaktskjemaet under og vi kommer tilbake til deg.

Finn ut mer

Sertifikater og logoer (ENG)

Credibility and competence are two key requirements for success in today’s business environment. As a certified user of Master solutions you have undergone rigorous training and after successful participation you are qualified to apply our proven solutions to HR-challenges within selection and development.

Finn ut mer

Historie

Master International er i dag representert over hele Europa. Selskapet ble grunnlagt i 1985 av Bjarne Mønster, og har i en årrekke samarbeidet med mange av Europas ledende virksomheter. Vi utvikler, markedsfører og selger arbeidspsykologiske verktøy. Master har vært representert i Norge siden 1990.

Finn ut mer

Våre Medarbeidere i Norge

I Masters team har vi eksperter innen områdene psykologi, psykometri, HR, læring, salg, ledelse, utvikling og rekruttering.

Finn ut mer