{{office.HeaderText}}

{{office.Address}}

{{office.TeleponeNumber}}

{{office.MobileNumber}}

{{office.Email}}

REKRUTTERINGSKURS

 

DNV-GL kom i januar ut med en oppdatert standard for rekrutteringspersonell. Der den tidligere fokuserte mest på selve seleksjonsbiten, har den nå også fokus på det større bilde med punkter om bl.a. employer branding og on-boarding. Som et grunnlagsdokument for Beste Praksis Rekruttering er den uvurderlig. En sertifisering er et tydelig kvalitetsmerke på en rekrutterer.

 

Vi setter derfor opp et nytt rekrutteringskurs høsten 2019. Dette er et kurs som vil gi dere kunnskap om beste praksis rekruttering i henhold til kompetansekravene i DNV-GL's rekrutteringsstandard. Dere vil få en grundig innføring i alle stadiene av rekrutteringsprosessen, fra employer branding gjennom jobbanalyse, søk og seleksjon, og til og med on-boarding. Dere vil også være godt forberedt til å forsøke dere på DNV-GLs sertifiseringseksamen. Kurset er godkjent som forberedelse til eksamen av DNV-GL.

 

STRUKTUR:

10 kollokvietimer, med forventede hjemmestudier rundt 1 time i forkant av hver kollokvie. Første kollokvie vil være på vårt kontor, med påfølgende kollokvier digitalt.

1 full dag hos oss

 

NÅR:

Første kurs starter 7. Oktober, med kollokvie hver mandag klokken 15:00 tom. 9. Desember. Kurset avsluttes med en full kursdag hos oss 11. Desember.

Selve DNV-GL eksamenen blir administrert av DNV-GL, og bestilles direkte gjennom dem. De har f.eks. en åpen eksamensdato 18. Desember, like etter at kurset er ferdig

PÅMELDINGSFRIST
15. SEPTEMBER 2019

 

Ta gjerne kontakt med Steffen Braastad direkte på 913 57 880 eller sb@master.no om dere ønsker tilbud for bedriftsinterne kurs.

 

Steffen linkedin

STEFFEN BRAASTAD
PARTNER

Epost: sb@master.no
Mobil:  +47 913 57 880