OPTO har blitt DNV-GL sertifisert for rekruttering i Norge.

 

Master`s nye personlighets test OPTO har mottatt «Certificate of Conformity» fra DNV-GL for bruk i rekrutteringsprosesser i Norge. – En viktig garanti for kvalitet og brukervennlighet.

Gode nyheter for en helt ny og innovativ personlighets test, som har blitt utviklet for å støtte effektive prosesser for rekruttering.

DNV-GL sertifiseringen er en dokumentasjon på at OPTO tilfredsstiller de psykometriske krav som stilles av EFPA i deres modell for beskrivelse og evaluering av Psykologiske tester.  

EFPA modellen fremmer høye tekniske standarder for psykologiske tester, testskalaer, og spørsmål og gir informasjon som hjelper testbruker og partnere å forbedre tester og testing for å støtte opp om deres beslutninger.

Formålet med OPTO er å aktivt bidra til at beslutningstagere foretar informerte beslutninger, reduserer bias, bidrar til gode kandidatopplevelser og støtter et høyt kvalitetsnivå i alle faser av rekrutteringsprosessen.

OPTO har et internasjonalt perspektiv med et fokus på sammensetting av personlige egenskaper som er mest relevante for organisasjoner, og kan benyttes i enhver bransje og på alle nivåer i en organisasjon. OPTO er utviklet med basis i det teoretiske grunnlaget for femfaktormodellen.

 Les mer om OPTO

 

 

 

        Generated button